Pedicure Rox

Laat ik me eerst kort voorstellen, mijn naam is Roxanne van Deenen. Vrienden noemen me altijd Rox, vandaar de naam Pedicure Rox Happy Feet. Sinds november 2020 heb ik mijn eigen pedicuresalon. In Millingen heb ik daarvoor een aparte salon naast mijn woning gerealiseerd. Daarnaast ben ik de trotse eigenaresse van een schoonheidssalon in Nijmegen. Voor meer informatie daarover verwijs ik u graag naar http://www.salonsmooth.nl

Voeten worden vaak weggestopt in sokken en schoenen. Daar kunnen schimmels en andere kwaaltjes hun werk doen. Enkel in de warme dagen zien onze voeten daglicht. Juist dan wilt u zich niet hoeven schamen voor uw voeten en teennagels. Daarom is het belangrijk dat ik op tijd start met de behandeling zodat uw voeten altijd ‘happy feet’ zijn!

De meeste mensen hebben gevoelige voeten, het kriebelt of doet snel pijn. Juist likdoorns, kloven en/of ingegroeide nagels zorgen voor extra pijnprikkelingen. Graag help ik u af van de oorzaak van de pijn door middel van pijnloze behandelingen.

Zullen we een afspraak inplannen? Bel of app me gerust op 06-31933682